Skip to main content

Over Studiegerelateerdebijbaan

Studiegerelateerdebijbaan is ontstaan vanuit de behoefte om relevante werkervaring op te doen tijdens de studie. Tijdens onze studententijd zagen wij dat veel studenten bijvoorbeeld in de horeca werkten, terwijl wij met onze commerciële studie-achtergrond liever wilden werken in een functie waarbij we onze studiekennis konden toepassen. Zo is Studiegerelateerdebijbaan ontstaan.

Matchen op studierichting

Zowel de bedrijven als de studenten vullen bij ons de studierichting in, waardoor wij vacatures met studenten kunnen matchen op basis van hun studie-achtergrond. Een student die kennis vanuit de studie direct kan toepassen op de werkvloer is productiever, blijft vaak langer betrokken bij de organisatie en maakt meer kans om door te groeien binnen de organisatie.

Dit is dus een win-winsituatie voor het bedrijf én de student!

StudentenMarketing

Studiegerelateerdebijbaan.nl is een platform van StudentenMarketing. StudentenMarketing heeft een groot netwerk van studentenwebsites en heeft als doel om zo goed mogelijk studenten te informeren over hun (aankomende) studententijd. Wij informeren studenten over het vinden van kamers, bijbanen, studiekeuze en studeren. Tegelijkertijd bieden wij informatie over leuke dingen om te doen en andere handige lokale informatie met websites als AmsterdamStudentenstad.nl en 17 soortgelijke websites in andere grote studentensteden. Met een bereik van ruim 85.000 studenten per maand op onze websites, weten wij altijd de juiste student voor jou te bereiken.

Contact

Wil je meer weten over Studiegerelateerdebijbaan.nl, StudentenMarketing of iets anders? Neem dan gerust contact met ons op:

contact@studentenmarketing.nl

070 208 9006

Ingrid Gecova - Creative Partner - StudentenMarketing

Ingrid Gecova

Creative Partner

ingrid@studentenmarketing.nl

070 208 9006

Rebecca Freeling - Content Manager - StudentenMarketing

Rebecca Freeling

Content Manager

rebecca@studentenmarketing.nl

070 208 9006

Dewi van Duijn - SEO & Content manager - StudentenMarketing

Dewi van Duijn

SEO & Content manager

dewi@studentenmarketing.nl

070 208 9006

Artikelen voor werkgevers

Lees hier relevante artikelen over (studiegerelateerde) bijbanen, stages, studenten vinden voor je vacatures en meer.