Skip to main content

Voor werkgevers

Ben je op zoek naar werkstudenten, stagiairs of starters? We bieden verschillende opties voor het promoten van je vacatures en bedrijf.

Wij bereiken maandelijks 85.000 studenten. Dit zijn hbo- en wo-studenten uit verschillende studentensteden. Daarnaast hebben wij een database van ruim 15.000 studenten. Van ruim 75% van deze studenten weten wij het studiejaar, de studierichting, woonplaats, leeftijd en of zij op zoek zijn naar een (bij)baan. Hierdoor kunnen wij voor elke campagne precies de juiste doelgroep bereiken! 

Onze mogelijkheden om nieuwe werknemers te vinden:

  • vacaturebank
  • storytelling
  • bedrijfsvideos
  • employer company branding
  • e-mailmarketing
  • social media campagnes
 

Studenten vacaturebank

De juiste student(en) voor je vacature bereiken? Plaats deze dan op onze vacature bank. Met het plaatsen van de vacature wordt deze standaard op 17 websites van ons platform gepubliceerd, voor een optimaal bereik.

Daarnaast bieden wij extra promotie mogelijkheden zoals het promoten van de vacature middels storytelling, onze vacature nieuwsbrief en promotie op social media.

Vacature plaatsen

 

Vacature storytelling (blogpost)

Storytelling is een krachtig tool op ons platform. Wij laten namelijk onze bloggers subtiel jouw vacature en bedrijf promoten. Onze storytelling artikelen zijn eerder een advies van studenten aan studenten, waardoor de openrate en clickrate hoger ligt dan met een advertorial (waarbij het wel duidelijk is dat het om een commerciële boodschap gaat).

In het storytelling artikel verwijzen wij naar de vacature op in onze vacaturebank en staan dofollow links naar jullie website voor SEO optimalisatie. Tevens worden deze storytelling artikelen voor onbepaalde tijd gepubliceerd.

 

Bedrijfsvideo / fotografie

Wil je studenten volledig een kijk geven binnen jouw bedrijf? Kies dan voor een bedrijfsvideo. Een bedrijfsvideo is een ideale manier om een vacature interessanter te maken. In een korte video van 1/2 tot 2 minuten, tonen wij het bedrijf, de bedrijfscultuur en/of het team waar de nieuwe werknemer komt te werken.

 

Employer branding

Het wordt steeds lastiger om goed personeel te vinden en al helemaal goed hoog opgeleid personeel. Terwijl het vinden van goed personeel essentieel is voor het bewerkstelligen van groei, zowel in productie, innovatie als in winst alsmede voor de werksfeer en tegen gaan van ziekteverzuim.

Met employerbranding zorgen wij dat jouw bedrijf als werkgever bekend wordt bij studenten, wij vertellen jullie verhaal, focussen op wat de huidige generatie belangrijk vinden en vertalen dat in een marketingconcept.

 

E-mail marketing

StudentenMarketing heeft een database van ruim 15.000 studenten. Van deze studenten weten wij in welk studiejaar zij zitten, welke studie(richting) zij volgen, hoe oud zij zijn, in welke stad zij studeren en of zij interesse hebben in een (bij)baan.

Op basis van jouw voorkeuren, zijn wij in staat om heel gericht een selectie van onze database te targetten met een mailing.

 

Social Media campagnes

Wil je als bedrijf graag bekender worden onder de studentendoelgroep, dan is een ijzersterke social media strategie cruciaal. Wij helpen je bij het opstellen van een strategie, planning en de uitvoering.

Blogs

Lees hier alle blogs over (studiegerelateerde) bijbanen, stages, het maken van een CV, sollicitatietips en meer.