Skip to main content

Vacatures filteren

Type vacature
Studierichting
 • online bijles priveles bijbanen
  bijbaan / Overig, Taal en Cultuur
  (Online) Bijles & Privéles: Banen In Heel Nederland Bij Superprof
  Ben jij op zoek naar een flexibele bijbaan waar je volledig online kunt werken, goed geld verdient en tegelijkertijd je passie nastreeft? Superprof, het nr. 1 online bijlesplatform van Nederland bied je de mogelijkheid om een ​​online privéleraar te worden en comfortabel en veilig les te geven vanuit huis!
 • Pendel chauffeur vliegveld Eindhoven - Van der Laan groepsvervoer
  bijbaan / Economie, Recht, Techniek
  Pendel chauffeur vliegveld Eindhoven
  Wij zoeken een pendel chauffeur voor op een VW Transporter (b rijbewijs). Het gaat om vervoer vanaf een parkeerterrein in Best naar het vliegveld in Eindhoven.
 • Stage online marketing - Babysits
  stage / Economie
  Online Marketing Stage

  Wij zijn een internationaal en divers team van jonge mensen die werken aan het creëren van 's werelds beste online kinderopvang platform. We zetten ons in voor de empowerment van ouders en oppassen

 • Online marketing stage
  stage / Economie, Gedrag en Maatschappij, Taal en Cultuur
  Online marketing stage

  NTK is an ambitious studio based in Utrecht (25 minutes from Amsterdam). We are specialized in developing digital strategies for cultural organisations.

 • Studentikoze sales en marketing stage - StudentenMarketing kantoor
  stage / Economie, Overig
  Studentikoze sales en marketing stage

  Heb jij interesse in marketing en sales en vind je het leuk om dat te combineren met jouw actieve studentenleven? Dan zou het zomaar kunnen dat je bij ons op de goede plek zit!

 • stagiair marketing - stöpler
  stage /
  Stagiair Marketing

  We hebben de ambitie om onze klanten de beste oplossingen en service te bieden. Daar hoort ook een dynamische product portefeuille bij, waar plaats is voor nieuwe, innovatieve producten die op een goede manier in de markt 'gezet' dienen te worden en daarom zijn wij per september op zoek naar een Stagiair Marketing

 • kortingsapp
  bijbaan / Economie, Gedrag en Maatschappij, Overig
  Word stadsmanager in jouw studentenstad!
  Knaek is actief in 28 studentensteden in Nederland in België. Als stadsmanager ben jij verantwoordelijk voor jouw studentenstad!
 • Humanity House zoekt museumvrijwilligers!
  vrijwilligerswerk / Gedrag en Maatschappij, Taal en Cultuur, Overig
  Humanity House zoekt museumvrijwilligers!

  Wij zoeken vrijwilligers die ons willlen helpen bij verschillende activiteiten van Humanity House, zoals het begeleiden van leerlingen, het inchecken en registreren van bezoekers en/of ervoor zorgen dat events en bijeenkomsten op rolletjes lopen.

 • The Student Hotel - Delft
  bijbaan / Gedrag en Maatschappij, Taal en Cultuur, Overig
  Front Office (Part-time)

  We are looking for great new team members with talent, drive, a sense of humour and a sparkling personalities to join our team as Assistant Operations (Part-time) at our amazing, New to open, hotel-with-a-difference in Delft! 

 • Werken bij MDH Uitgeverij
  bijbaan / Economie, Overig
  Goed bijverdienen als telefonisch verkoper in Nijmegen?

  Wil jij goed bijverdienen naast je studie? Heb je een vlotte babbel waarmee je iedereen weet te overtuigen? Wil jij werken bij een informeel bedrijf? En hou je ook nog eens van een feestje? Kom dan werken bij MDH Uitgeverij!

Blogs

Lees hier alle blogs over (studiegerelateerde) bijbanen, stages, het maken van een CV, sollicitatietips en meer.