OP ZOEK NAAR EEN

STUDIEGERELATEERDE BIJBAAN STAGE BIJBAAN STARTERSFUNCTIE

DAN BEN JE HIER AAN HET JUISTE ADRESOver Studiegerelateerdebijbaan.nl

Over Studiegerelateerde bijbaan

Met Studiegerelateerdebijbaan.nl proberen wij studenten te motiveren om een bijbaan te vinden die aansluit op hun studie. Wij zijn van mening dat het gebruiken van de kennis, die wordt opgedaan vanuit de opleiding, een meerwaarde voor zowel student als bedrijf heeft.

Daarnaast krijgen studenten tegenwoordig geen basisbeurs meer. Veel studenten moeten daarom werken naast hun studie. Door een bijbaan te vinden die aansluit op hun studie, zijn zij van grote waarde voor het bedrijf, maar bouwen zij tegelijkertijd een relevant netwerk op voor na hun studie. 

Studentensteden platform

Studiegerelateerdebijbaan.nl hoort bij het Studentensteden platform. Dit is het grootste stadsgerichte studentenplatform van Nederland. Studentensteden promoot diverse steden als studentenstad. Wij zijn uitgegroeid tot een online expertise medium, waarbij wij de meeste studentensteden in ons portfolio hebben. 

Adverteren

Wilt u studenten bereiken op deze website of in een of meerdere studentensteden? Kijk dan eens naar onze advertentiemogelijkheden of neem contact met ons op. Op basis van uw wensen maken wij graag een vrijblijvend voorstel voor een online campagne.

StudentenMarketing

Studiegerelateerdebijbaan.nl is een project van StudentenMarketing. StudentenMarketing is expert in de studentenmarkt. Wij weten precies wat aankomende, studerende, en net afgestudeerde studenten willen en weten hun middels online en offline campagnes in de verschillende studentensteden te bereiken!

Wil je studenten bereiken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Contact StudentenMarketing

Vragen over StudentenMarketing of Studentensteden? Bel of mail ons gerust: 070 220 69 70 of contact@studentenmarketing.nl