OP ZOEK NAAR EEN

STUDIEGERELATEERDE BIJBAAN STAGE BIJBAAN STARTERSFUNCTIE

DAN BEN JE HIER AAN HET JUISTE ADRESDe leukste events van januari in Tilburg

Wat te doen als die lieve Sint ruimschoots terug is naar Spanje, de kerstballen weer terug moeten in hun muffe doos en het stof van je poedersuiker langzaam, maar gestaag is opgetrokken? Dan breken de echte winterse maanden van januari en februari aan. Gelukkig is Tilburg een gave evenementenstad bij uitstek met het hele jaar rond festivals, feesten en veel meer. Gelukkig zo ook in de donkere maand van januari. Benieuwd welke events niet mogen ontbreken in jouw studentikoze agenda? Lees snel verder en check deze toffe activiteiten in januari.

2 januari - 6 januari - Proosten bij Nieuwjaarsborrels!

Op woensdag 2 januari 2019 kun je vanaf 20.00 uur terecht bij de nieuwjaarsproost vol ambiance bij The Cat’s Back op 2019. Geniet hier van een hapje en een drankje en luister naar de prima live act en muziek van unplugged band Who’s Jarred! De entree is gratis!

Een andere bombshell van een event waar jij het nieuwe jaar mee inknalt, is de Tilburgs Grootste Nieuwjaarsborrel 2.0 bij EVE. Voor het tweede jaar op rij georganiseerd en de verwachting is dat het event zichzelf ook voor een tweede keer op rij in een mum van tijd uitverkoopt. Op vrijdag 4 januari 2019 keert de Tilburgs Grootste Nieuwjaarsborrel dan ook terug met een tweede editie in de Spoorzone. EVE is van 17.00 uur tot iets na 00.00 uur het exclusieve decor van deze spetterende nieuwjaarsborrel. De entree bedraagt een bescheiden 8 euro.

Ook het Winterbierfestival & Grootste Nieuwjaarsborrel van Tilburg van 6 januari mag je dit jaar niet missen. Speciaal voor deze gelegenheid tovert de orga de hele Korte Heuvel om tot een Winter Wonderland om van te watertanden, met ambiance, buitenbarretjes en de lekkerste winterbieren. 

12 januari - Boef - Poppodium 013

Misschien wel Nederland's meest besproken rapper van dit moment geeft een solo-concert in de Main van 013. Er zijn - as we speak - nog reguliere tickets beschikbaar, maar wees er snel bij! 

20 januari - Prinsebal - Poppodium 013

In een Bourgondische stad als Tilburg is carnaval één van vele hoogtepunten in het jaar. In een dergelijke setting is een sfeervol Prinsebal dan ook een must. Tijdens het Prinsebal in Poppodium 013 mengt de Prins van Kruikenstad, inclusief zijn complete gevolg, zich tussen alle enthousiaste kruiken, kruikinnen, verenigingen van binnen en buiten Kruikenstad.

Gegarandeerd een geweldig feest met verschillende optredens. Alvast warmdraaien voor carnaval? Houd zaterdag 20 januari dan maar vrij in je agenda! Het Prinsebal is hét feest van de Prins van Kruikenstad. Iedereen is welkom! Voorafgaand aan het feest is er ook nog het Louwdiner. Met dit diner leg je alvast een goede bodem voor hetgeen later komt.

21 januari - Tilburgse snuffelmarkt - Koepelhal

De Tilburgse snuffemarkt in de Koepelhal breekt dit jaar weer lekker de maand. Tilburg en markten - welke soort dan ook - zijn twee handen op één kruik. Ook dit jaar geeft de markt kleur en sfeer aan de donkerste maand van het jaar. Ook dit jaar weer ongeveer 100 kramen met prachtige, oude spullen voor verzamelaars, snuffelaars en curiosajagers. Eén grote mengelmoes van stijlen in de evenzo stijlvolle Koepelhal.

22 t/m 26 januari - TOP Winter Week - Tilburg

De TOP Winter Week is terug in januari 2019 en we weten allemaal wat dat betekent: heel veel toffe activiteiten voor studenten! Van gezamenlijke lunches, workshops, ice skating en bier tot gave pubcrawls, internationale parties, bier en nog meer bier. Ben daar of ben vierkant.

25 januari - TOP Winter Cantus - Koepelhal

De TOP Wintercantus is zeg maar dé uitgelezen mogelijkheid om de beruchte TOP Cantus opnieuw te beleven. Beleef met ongeveer 1700 andere studenten de op een-na-vetste cantus van het jaar in de Koepelhal. ALLE studenten zijn hier welkom! En ik zeg dit er voor de zekerheid nog even bij: let op dat je ouder dan 18 jaar moet zijn om binnen te komen. Neem mee die studentenkaart en ID, ze komen eindelijk van pas ;-)

28 januari - Klûnen 2019 - Korte Heuvel

Klûnen: misschien wel hét aperitief voor de carnavalsfeesten aanbreken. Vanaf 13.00 uur gaan de deuren voor open, zodat er weer volop gedronken, gelachen en genoten kan worden.
Natuurlijk zijn er ook dit jaar weer stempelkaarten en maar liefst 13 deelnemende kroegen waar je een pilsje moet drinken alvorens je die super exclusieve button verdiend. Heb je direct wat om mee te pronken op je kiel tijdens carnaval.

Lees ook deze blogs

sollicitatiebrief

Het hebben van een studiegerelateerde bijbaan heeft eigenlijk alleen maar voordelen.

sollicitatie

Gebeld worden met het nieuws dat je op sollicitatiegesprek mag komen is fantastisch, maar ook spannend. Hoe beter je voorbereid bent, hoe minder nerveus je hoeft te zijn.