OP ZOEK NAAR EEN

STUDIEGERELATEERDE BIJBAAN STAGE BIJBAAN STARTERSFUNCTIE

DAN BEN JE HIER AAN HET JUISTE ADRES


OP ZOEK NAAR EEN

STUDIEGERELATEERDE BIJBAAN STAGE BIJBAAN STARTERSFUNCTIE

DAN BEN JE HIER AAN HET JUISTE ADRESOpen Dagen Eindhoven

Ga jij binnenkort studeren, maar heb je nog geen idee waar? Wij hebben een overzicht van open dagen in Eindhoven. Lees snel verder!

TU/e

Helaas is de open dag van de TU net geweest op 12 oktober, maar de volgende is al op 22 en 23 maart. Noteer deze dus meteen in je agenda! Mocht je ook willen kijken naar masters, dan kun je op 12 februari naar het Graduate School Event, waar je alles vindt over jouw master.

Fontys

De Fontys heeft natuurlijk ook heel wat opleidingen in Eindhoven voor je. Deze zijn verspreid over verschillende locaties. Om het makkelijk te maken zijn alle open dagen op 24 november van 10.00 uur tot 16.00 uur. Zo heb je toch genoeg tijd om eventueel verschillende locaties af te gaan en de omgeving van je school te ontdekken. Kun je hier nu niet bij zijn, dan is de volgende op 27 januari.

Summa

Ook bij het Summa kun jij kennis komen maken met alle verschillende opleidingen die ze te bieden hebben. Alle gebouwen zijn geopend tijdens de open dag op 17 november van 10.00 uur tot 15.00 uur en op 20 januari van 10.00 uur tot 15.00 uur. Alle lokalen en praktijkruimtes worden dan voor jou opengesteld.

De Rooi Pannen

Natuurlijk hebben we ook nog de Rooi Pannen. Nee ,het is niet alleen maar een koksschool. Daar kom je snel genoeg achter zodra jij een kijkje komt nemen. De eerste open dag is op 18 november van 11.00 uur tot 16.00 uur. Leerlingen en docenten ontvangen je met zorg en natuurlijk krijg je een rondleiding door het veelzijdige gebouw.

Helicon

Vergeet het Helicon niet, waar je lekker praktisch aan de slag kunt gaan. Zij hebben een info- en workshopavond waar jij kennis maakt met de praktijklessen van het mbo. Deze avond is zowel voor ouders als voor jou als student. Dus kom op 27 november kennismaken met deze opleiding!

Mijn tip in het kiezen van een studie: ga overal kijken en ga op je gevoel af. Jij moet er uiteindelijk nog een flinke tijd studeren. Ben je bijna zeker van je keuze? Volg dan ook een meeloopdag of ga proefstuderen. Zo kom je net iets dichterbij dat echte studentengevoel dan op een open dag als alle plantjes worden binnengereden en alles gepoetst is.

Share this post