Skip to main content

werken

 • combineren werken en studeren

  Zoek de ideale bijbaan voor naast je studie

  werken

  Het studentenleven is super leuk en leerzaam, maar er hangt helaas ook een flink prijskaartje aan. Om alles wat je graag doet te kunnen financieren is het fijn een bijbaan naast je studie te hebben.

 • strand Nederland

  3x dit kun je doen deze zomer!

  bijbaan, werken

  Deze vakantie ziet er bij velen wat anders uit dan in andere jaren. Gelukkig kan je in Nederland ook een heleboel leuke dingen doen deze zomer!

 • Student trainer geeft les

  Zo word je trainer na behalen van je hbo-diploma!

  werken

  Ben jij iemand die zich graag blijft ontwikkelen? En wil je dit na je hbo of wo-studie blijven doen? Goed nieuws! TC Academy biedt een laagdrempelige trainersopleiding aan om binnen 13 dagen een diploma Professioneel Trainer te halen. Een perfecte manier om je carrière te starten!

 • Studenten in een traineeship doen een design sprint

  Waarom een traineeship een goed idee is

  traineeship, werken, studeren
  Er veel net-afgestudeerdendie een traineeship willen gaan volgen bij een bedrijf. En geef ze eens ongelijk, een traineeship heeft vele voordelen. Maar wat zijn deze voordelen nou eigenlijk?
 • Studenten updaten hun LinkedIn profiel op laptop

  Update jouw LinkedIn profiel!

  solliciteren, CV, werken
  Velen kennen het wel, maar maken er geen optimaal gebruik van: LinkedIn. Hét zakelijke platform waar jij jezelf van de beste kant kan laten zien aan misschien wel je toekomstige baas. Lees hier hoe jij jouw profiel kan upgraden!
 • student zoekt bijbaan met cappuccino in de hand

  Waarom is het handig om een studiegerelateerde bijbaan te hebben?

  CV, werken

  Je hebt vast weleens de tip gekregen om te zoeken naar een studiegerelateerde bijbaan. Dit is een bijbaan die inhoudelijk past bij de studie die je volgt. Denk bijvoorbeeld aan het geven van bijles als je een opleiding volgt in de categorie onderwijs...

 • Student zoekt bijbaan in Limburg op laptop

  Een toffe bijbaan scoren in Limburg doe je zo!

  werken

  Het is anno 2020 niet heel gemakkelijk meer om student te zijn. Elke euro die je ontvangt van Ome Duo moet je weer terugbetalen, de huurprijzen stijgen tot belachelijke hoogtes en daarbij moet je eigenlijk ook nog werken want anders kom je niet rond. Op zoek dus naar een toffe bijbaan, maar waar je die tegenwoordig vindt?! Heb je al eens nagedacht over een studiegerelateerde bijbaan?

 • Macbook op roze tapijt bijbaan zoeken

  Dit is waarom je een studiegerelateerde bijbaan wilt!

  studeren, werken

  Als je toe bent aan een nieuwe baan en geen zin hebt in werken in de horeca of een supermarkt, is het kiezen voor een studiegerelateerde bijbaan ontzettend handig!

 • 4 tips om een studiegerelateerde bijbaan te vinden

  4 tips om een studiegerelateerde bijbaan te vinden

  studeren, werken

  Wil jij meer halen uit een baantje naast je studie? Dan is het slim om een studiegerelateerde bijbaan te zoeken. Zo kun je wat je leert in de collegebanken direct inzetten op het werk. Bovendien staat dergelijke praktijkervaring ook erg goed op je CV.

 • Gezocht: Junior Content Creator

  Gezocht: Junior Content Creator

  werken

  Ben jij student en geniet je volop van het studentenleven in Studentensteden? Dan hebben wij een leuke bijbaan voor jou als Junior Content…

Subscribe to werken