Skip to main content
 • Hoe kan ik de Lean Six Sigma-methode inzetten bij mijn bedrijf - Studiegerelateerdebijbaan

  Hoe kan ik de Lean Six Sigma-methode inzetten bij mijn bedrijf?

  studeren, werken

  Lean Six Sigma is een methodiek die voor een interne verbeterslag zorgt. Ben je benieuwd hoe jij deze methode ook kan inzetten?

 • Zo maak je jouw werkdag nog leuker - Studiegerelateerdebijbaan

  Zo maak jij jouw werkdag (nóg) leuker

  werken

  Werk jij op kantoor of vanuit huis? Dan hebben wij wat tips voor je om je werkdag (nóg) leuker te maken!

 • strand Nederland

  3x dit kun je doen deze zomer!

  bijbaan, werken

  Deze vakantie ziet er bij velen wat anders uit dan in andere jaren. Gelukkig kan je in Nederland ook een heleboel leuke dingen doen deze zomer!

 • Student trainer geeft les

  Zo word je trainer na behalen van je hbo-diploma!

  werken

  Ben jij iemand die zich graag blijft ontwikkelen? En wil je dit na je hbo of wo-studie blijven doen? Goed nieuws! TC Academy biedt een laagdrempelige trainersopleiding aan om binnen 13 dagen een diploma Professioneel Trainer te halen. Een perfecte manier om je carrière te starten!

 • Studenten in een traineeship doen een design sprint

  Waarom een traineeship een goed idee is

  traineeship, werken, studeren
  Er veel net-afgestudeerdendie een traineeship willen gaan volgen bij een bedrijf. En geef ze eens ongelijk, een traineeship heeft vele voordelen. Maar wat zijn deze voordelen nou eigenlijk?
 • Studenten updaten hun LinkedIn profiel op laptop

  Update jouw LinkedIn profiel!

  solliciteren, CV, werken
  Velen kennen het wel, maar maken er geen optimaal gebruik van: LinkedIn. Hét zakelijke platform waar jij jezelf van de beste kant kan laten zien aan misschien wel je toekomstige baas. Lees hier hoe jij jouw profiel kan upgraden!
 • student zoekt bijbaan met cappuccino in de hand

  Waarom is het handig om een studiegerelateerde bijbaan te hebben?

  CV, werken

  Je hebt vast weleens de tip gekregen om te zoeken naar een studiegerelateerde bijbaan. Dit is een bijbaan die inhoudelijk past bij de studie die je volgt. Denk bijvoorbeeld aan het geven van bijles als je een opleiding volgt in de categorie onderwijs...

 • Student zoekt bijbaan in Limburg op laptop

  Een toffe bijbaan scoren in Limburg doe je zo!

  werken

  Het is anno 2020 niet heel gemakkelijk meer om student te zijn. Elke euro die je ontvangt van Ome Duo moet je weer terugbetalen, de huurprijzen stijgen tot belachelijke hoogtes en daarbij moet je eigenlijk ook nog werken want anders kom je niet rond. Op zoek dus naar een toffe bijbaan, maar waar je die tegenwoordig vindt?! Heb je al eens nagedacht over een studiegerelateerde bijbaan?

werken

 • combineren werken en studeren

  Zoek de ideale bijbaan voor naast je studie

  werken

  Het studentenleven is super leuk en leerzaam, maar er hangt helaas ook een flink prijskaartje aan. Om alles wat je graag doet te kunnen financieren is het fijn een bijbaan naast je studie te hebben.

 • overzicht houden

  Hoe houd je de balans tussen studeren en werken?

  werken

  Een studie neemt veel tijd in beslag. Het volgen van colleges, lezen van literatuur, maken van opdrachten en leren voor tentamens. Studeren is niet niks en kan af en toe best zwaar zijn.

Subscribe to werken