Skip to main content
werkstudenten vinden

Voordelen van een studenten vacature plaatsen

Zoek je werkstudenten of vakantiekrachten voor parttimevacatures? Dan kun je het beste een online studenten vacature plaatsen. Veel studenten zoeken namelijk online naar een vacature voor een bijbaan. Dit zijn de voordelen van het plaatsen van een studenten vacature via Studiegerelateerdebijbaan!

Bereik 65.000 tot 95.000 studenten per maand

Ben je specifiek op zoek naar studenten voor jouw vacature? Dan is Studiegerelateerdebijbaan de perfecte plek om jouw studenten vacature te plaatsen. Studiegerelateerdebijbaan is onderdeel van een grote groep websites die op studenten zijn gericht. Daarom kun jij voor een scherpe prijs jouw studenten vacature plaatsen op minimaal 17 websites tegelijk.

Deze websites worden door tienduizenden studenten per maand bezocht, waardoor de vacature(s) gegarandeerd studenten bereikt. Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden om jouw vacature te promoten op social media en in onze vacature nieuwsbrief.

Vind studenten die matchen op basis van studierichting

In ons vacatureoverzicht kunnen studenten aangeven in welke studierichting zij een bijbaan zoeken. Dit betekent dat je heel gericht studenten kunt bereiken die een opleiding volgen in jouw vakgebied. Dit heeft verschillende voordelen. Zo nemen zij al enige kennis en ervaring mee als ze voor jouw bedrijf komen werken. Hierdoor zijn ze een stuk productiever op de werkvloer. Ook zijn studenten met een interesse in het vakgebied vaak gemotiveerder, meer betrokken en leergieriger. Zij willen namelijk later ook in deze sector aan de slag. Een win-winsituatie, dus!

Andere mogelijkheden om werkstudenten te vinden

Naast het plaatsen van een studenten vacature, zijn er nog meer mogelijkheden om studenten te bereiken en een bijbaan te plaatsen. Via employer branding schrijven wij storytelling artikelen of maken wij video's die meer vertellen over het bedrijf en hoe het is om bij jullie te werken.

Zoek je op regelmatige basis werkstudenten? Of heb je meerdere studenten vacatures openstaan? Dan kunnen wij uiteraard ook een campagne op maat maken. Neem gerust eens contact met ons op als je meer informatie wilt of de mogelijkheden wil bespreken!

Plaats nu je vacature

Schrijf je in en krijg een gratis assessment!

Wil jij solliciteren op de nieuwste vacatures, je favoriete vacatures opslaan, op de hoogte blijven van relevante vacatures én een gratis assessment ontvangen? Schrijf je dan bij ons in!

Inschrijven