Skip to main content
mobiliteitsdiensten bijbaan studentchauffeur

Studenten opgelet: deze studentenbijbaan wil je!

Het studentenleven is erg prijzig, al helemaal als je op jezelf woont! Naast je huur en boodschappen is het natuurlijk ook leuk om soms met vrienden op pad te gaan, goede kans dus dat jij een bijbaan nodig hebt om dit allemaal te kunnen betalen. Wij schrijven vaker over leuke bijbanen, maar deze bijbaan is next level! Lees je mee?

Autoliefhebber

Voor de autoliefhebbers onder de studenten is deze studentenbijbaan een absolute droombaan. Je mag namelijk rijden in luxueuze auto's. Wel onder de voorwaarde dat jij al minimaal één jaar jouw rijbewijs hebt en uiteraard goed en verantwoordelijk rijdt. Waar je kunt solliciteren? Ik vertel je hieronder meer over!

Chauffeur worden

Bij Mobiliteitsdiensten hebben zij een studentchauffeur vacature open staan! Afhankelijk van jouw studierooster rijd jij een dagdeel of zelfs een hele dag met een prachtige bak door binnen- én buitenland. Jij rijdt de klant veilig naar het eindpunt en zorgt voor een prettige sfeer in de auto. De klant is koning, dus kan er voor kiezen om te relaxen of om te werken terwijl jij achter het stuur zit! Extra voordeel is dat ze bij Mobiliteitsdiensten.nl weten dat jij nog midden in je studie zit, waardoor zij erg flexibel met jou en jouw uren omgaan!

Functie voorwaarden

Uiteraard zijn er een aantal voorwaarden waaraan jij moet voldoen voordat je aan de slag kan:

- Je bent al minimaal één jaar in het bezit van jouw rijbewijs;

- Je rijdt veilig, zelfverzekerd en neemt geen onverantwoordelijke risico's;

- Je hebt een donker kostuum, of wilt deze aanschaffen voor deze baan;

- Je bent sociaal vaardig;

- Je spreekt Nederlands én Engels.

Daarnaast is het natuurlijk vanzelfsprekend dat je altijd positief bent naar de klant toe en jij je netjes kan gedragen, ook als je het niet altijd eens bent met wat een klant zegt.

Wat kan jij verwachten?

Je komt te werken in een jonge, dynamische en groeiende organisatie. Je werkt vanuit jouw woonplaats en mag rijden in de mooiste en luxueuze auto's! Daarnaast krijg jij gewoon een marktconform uurloon en krijg jij de kans om te netwerken in een interessante groep. Een perfecte start van jouw werkende leven dus, want dit staat fantastisch op jouw cv!

Sollicitatietips

Zou jij graag willen solliciteren, maar kan jouw cv wel een opknapbeurt gebruiken? Wij geven je tips voor het maken van jouw cv! Voor de sollicitatie raden we je aan om een donker kostuum aan te trekken, zodat zij direct kunnen zien hoe jij je in de toekomst zal presenteren aan de klanten van Mobiliteitsdiensten. Je wordt getest op jouw rijvaardigheid, probeer je hier niet te zenuwachtig voor te maken. Je bent goed in autorijden, door de zenuwen de overhand te laten nemen, kun je onrustig en onzeker overkomen, terwijl dit normaal misschien helemaal niet het geval is. Adem in en uit, you can do it!

Schrijf je in en krijg een gratis assessment!

Wil jij solliciteren op de nieuwste vacatures, je favoriete vacatures opslaan, op de hoogte blijven van relevante vacatures én een gratis assessment ontvangen? Schrijf je dan bij ons in!

Inschrijven