Skip to main content
 • cursussen om je cv te verbeteren

  Cursussen die bijdragen aan het verbeteren van jouw CV

  CV, solliciteren

  Als student komt een waardevol CV goed van pas. Zowel tijdens je studie om een studie gerelateerde bijbaan te bemachtigen als na je studie wanneer je de arbeidsmarkt betreedt. Er zijn allerlei verschillende zaken die jouw CV krachtig maken. Je opleiding, bijbanen, vrijwilligerswerk en verschillende nevenactiviteiten bijvoorbeeld. Daarnaast staan cursussen erg goed op je CV. Door het afronden van een cursus verdiep jij je extra in een bepaald onderwerp en laat je zien dat je hierin gespecialiseerd bent. Wat voor cursussen goed op je CV staan en hoe je deze op je CV vermeld, lees je in deze blog.

 • Studenten updaten hun LinkedIn profiel op laptop

  Update jouw LinkedIn profiel!

  solliciteren, CV, werken
  Velen kennen het wel, maar maken er geen optimaal gebruik van: LinkedIn. Hét zakelijke platform waar jij jezelf van de beste kant kan laten zien aan misschien wel je toekomstige baas. Lees hier hoe jij jouw profiel kan upgraden!
 • Student vindt studiegerelateerde bijbaan op laptop

  Zo schrijf je de sollicitatiebrief voor een studiegerelateerde bijbaan

  solliciteren, CV

  Het hebben van een studiegerelateerde bijbaan heeft eigenlijk alleen maar voordelen. Zo doe je relevante werkervaring op, is er vaak een mogelijkheid voor een (afstudeer)stage en het betaald ook nog eens beter.

 • Sollicitatie gesprek op kantoor

  Zo bereid je je voor op een sollicitatie

  CV, solliciteren

  Gebeld worden met het nieuws dat je op sollicitatiegesprek mag komen is fantastisch, maar ook spannend. Hoe beter je voorbereid bent, hoe minder nerveus je hoeft te zijn.

CV

solliciteren

vrijwilligerswerk

 • Student maakt CV op macbook

  5 tips om je cv te verbeteren

  CV, solliciteren, vrijwilligerswerk

  Je bent helemaal klaar om op zoek te gaan naar een studiegerelateerde bijbaan, alleen je cv kan wel een boost gebruiken. Maar waar begin je dan? Wij geven je vijf tips om je cv interessanter te maken voor een toekomstige werkgever. Dan kun jij mooi die droom (bij)baan in de wacht slepen!

Subscribe to solliciteren