Skip to main content
 • Software-skills voor op je cv

  CV

  Tegenwoordig gebeurt veel van ons werk op de computer. Wel zo handig als je dan ook een beetje overweg kunt met verschillende programma’s. Deze software-skills zijn een verrijking van je cv!

 • nevenactiviteiten

  AANRADER: meerdere nevenactiviteiten doen tijdens jouw studententijd

  CV

  Als jij een cv hebt geschreven ben jij vast wel eens het kopje 'nevenactiviteiten' tegengekomen. In deze blog leg ik uit wat nevenactiviteiten zijn.

 • nevenactiviteiten

  Nevenactiviteiten: wat leveren ze jou op?

  CV

  Het is tegenwoordig helemaal in om allerlei verschillende nevenactiviteiten op je cv te hebben. Maar wat leveren die verschillende nevenactiviteiten je eigenlijk op? Wij zetten het op een rij!

 • nevenactiviteiten

  DOEN: nevenactiviteiten naast jouw studie

  CV

  Het studentenbestaan is vaak vrij druk. Studie, werk, sporten; meer dan genoeg zaken om je tijd mee te vullen. Maar heb je ook al eens nagedacht over nevenactiviteiten?

 • nevenactiviteiten

  Welke nevenactiviteiten kan ik doen naast mijn studie?

  CV

  Jezelf ontwikkelen naast je studie draagt bij aan jouw eigen persoonlijke ontwikkeling. Nevenactiviteiten kunnen jou ook later helpen bij het vinden van een baan. Steeds meer werkgevers vinden het belangrijk dat sollicitanten andere activiteiten hebben gedaan naast hun studie.

 • solliciteren soft skills

  Soft skills: zo helpen ze jou bij solliciteren

  CV

  Zogenoemde soft skills worden steeds vaker gevraagd bij vacatures. Maar wat zijn soft skills nu eigenlijk? En hoe kun je aantonen dat je deze bezit? Wij leggen het uit!

 • Student doet assessment om inzicht te krijgen in soft skills

  Dit is waarom soft skills belangrijk zijn

  bijbaan, CV, studeren

  Iedereen lijkt erg bezig te zijn met diploma’s, certificaten en vrijwilligerswerk op het cv. Terwijl je soft skills tegenwoordig net zo belangrijk of misschien wel belangrijker zijn! Maar wat zijn softskills eigenlijk?

 • cursussen om je cv te verbeteren

  Cursussen die bijdragen aan het verbeteren van jouw CV

  CV, solliciteren

  Door het afronden van een cursus verdiep jij je extra in een bepaald onderwerp en laat je zien dat je hierin gespecialiseerd bent. Wat voor cursussen goed op je CV staan en hoe je deze op je CV vermeld, lees je in deze blog.

CV

Subscribe to CV