Skip to main content
 • Student doet assessment om inzicht te krijgen in soft skills

  Dit is waarom soft skills belangrijk zijn

  bijbaan, CV, studeren

  Iedereen lijkt erg bezig te zijn met diploma’s, certificaten en vrijwilligerswerk op het cv. Terwijl je soft skills tegenwoordig net zo belangrijk of misschien wel belangrijker zijn! Maar wat zijn softskills eigenlijk?

 • cursussen om je cv te verbeteren

  Cursussen die bijdragen aan het verbeteren van jouw CV

  CV, solliciteren

  Als student komt een waardevol CV goed van pas. Zowel tijdens je studie om een studie gerelateerde bijbaan te bemachtigen als na je studie wanneer je de arbeidsmarkt betreedt. Er zijn allerlei verschillende zaken die jouw CV krachtig maken. Je opleiding, bijbanen, vrijwilligerswerk en verschillende nevenactiviteiten bijvoorbeeld. Daarnaast staan cursussen erg goed op je CV. Door het afronden van een cursus verdiep jij je extra in een bepaald onderwerp en laat je zien dat je hierin gespecialiseerd bent. Wat voor cursussen goed op je CV staan en hoe je deze op je CV vermeld, lees je in deze blog.

 • Studenten updaten hun LinkedIn profiel op laptop

  Update jouw LinkedIn profiel!

  solliciteren, CV, werken
  Velen kennen het wel, maar maken er geen optimaal gebruik van: LinkedIn. Hét zakelijke platform waar jij jezelf van de beste kant kan laten zien aan misschien wel je toekomstige baas. Lees hier hoe jij jouw profiel kan upgraden!
 • student zoekt bijbaan met cappuccino in de hand

  Waarom is het handig om een studiegerelateerde bijbaan te hebben?

  CV, werken

  Je hebt vast weleens de tip gekregen om te zoeken naar een studiegerelateerde bijbaan. Dit is een bijbaan die inhoudelijk past bij de studie die je volgt. Denk bijvoorbeeld aan het geven van bijles als je een opleiding volgt in de categorie onderwijs...

CV

 • bijbaan zoeken

  Sollicitatietips: zo kom jij aan een bijbaan

  CV, solliciteren

  Op zoek naar een nieuwe bijbaan? We zetten wat sollicitatietips voor je op een rijtje om gegarandeerd aan een bijbaantje te komen!

 • LinkedIn optimaal gebruiken

  Jouw LinkedIn profiel optimaal gebruiken

  CV

  Studenten en starters zijn zich steeds meer bewust van de toegevoegde waarde van LinkedIn. Op dit platform kun je laten zien wat jij in huis hebt en het helpt je in je zoektocht naar een toekomstige baan.

 • assessment doen

  Het assessment: kom erachter wat jouw talenten zijn

  CV

  Door je soft skills te ontdekken, kun je straks bij een (bij)baan of startersfunctie beter tot je recht komen. Maar hoe kom je erachter wat jouw soft skills zijn? Wij hebben speciaal voor studenten een assessment ontwikkeld.

 • Softskills

  Soft skills: wat zijn het en wat kun je ermee?

  CV

  Tegenwoordig is niet alleen je diploma of werkervaring meer van groot belang. Recruiters kijken of jij als uniek persoon binnen een organisatie past. Het is dus waardevol te weten wat jouw soft skills zijn!

 • cv builden

  Tips: cv builden!

  CV

  Cv builden kan jou tijdens een sollicitatieprocedure helpen om net dat puntje voor te hebben op de andere sollicitanten. Maar wat houdt dat precies in?

vrijwilligerswerk

 • Student maakt CV op macbook

  5 tips om je cv te verbeteren

  CV, solliciteren, vrijwilligerswerk

  Je bent helemaal klaar om op zoek te gaan naar een studiegerelateerde bijbaan, alleen je cv kan wel een boost gebruiken. Maar waar begin je dan? Wij geven je vijf tips om je cv interessanter te maken voor een toekomstige werkgever. Dan kun jij mooi die droom (bij)baan in de wacht slepen!

Subscribe to CV