Skip to main content
bijbanen studiegerelateerdebijbaan

Bijbanen waarbij je de deur uit komt

Nu studeren, sporten, borrelen en zelfs stappen vooral binnen moet gebeuren, is het fijn om soms even het huis uit te gaan. Solliciteren in coronatijd is niet makkelijk, maar het kan wel! In deze blog vind je een overzicht van bijbanen die je naast je studie kunt doen en waarvoor je toch lekker naar buiten mag!

BEZORGER

Door het vele thuiszitten, zijn we ook veel meer spullen gaan bestellen. Online webshops draaien overuren, maar ook de lokale horeca doet zijn best om toch nog wat omzet te kunnen draaien. Je kunt altijd bezorger worden voor één van de online bestelplatforms in Nederland, of probeer het ook eens bij een lokaal restaurant. Er zijn ook veel supermarkten die tegenwoordig veel meer boodschappen bezorgen. Daar kun ook een poging wagen. Tot slot kun je altijd kijken of bedrijven op zoek zijn naar mensen om folders, kranten of flyers rond te brengen. Denk hierbij aan PostNL, maar ook aan bedrijven die reclamefolders verspreiden. Folders bezorgen staat garant voor een lange tijd buiten zijn en een flinke afstand wandelen en fietsen. Je krijgt dus eigenlijk gewoon betaald om een uitgebreide wandeling te maken. Ideaal toch?

WERKEN IN DE ZORG

Door de pandemie is er een grote vraag ontstaan naar mensen die een handje kunnen helpen in de zorg. Vooral de GGD heeft veel vacatures openstaan, waarbij ze zoeken naar mensen die kunnen helpen met bijvoorbeeld het bron- en contactonderzoek. Ook testers en prikkers zijn veel nodig de komende maanden. Voorwaarde hiervoor is vaak wel dat je een medische achtergrond of opleiding hebt of aan het volgen bent.

WERKEN IN EEN SUPERMARKT

Ook supermarkten hebben het drukker dan ooit door de pandemie. In supermarkten is er bijna altijd wel vraag naar vakkenvullers en kassamedewerkers. Of lijkt de broodafdeling jou wel iets? 

WERKEN IN DE SCHOONMAAK

Er is ook altijd wel werk in de schoonmaak te vinden. Tenzij je je toekomstige baas zo gek krijgt om je te betalen om je eigen kamer te poetsen, moet je er het huis voor uit. Werken in de schoonmaak is misschien niet jouw droombaan, maar het betaalt best wel goed. Bovendien is schoonmaken een goede workout! Dan hoef je ’s avonds niet meer voor de tv een poging tot fitnessen te doen. Win-win! Lijkt het je lastig om te solliciteren in deze gekke tijd? Hier lees je hoe je een bijbaan vindt in de coronatijd

Schrijf je in en krijg een gratis assessment!

Wil jij solliciteren op de nieuwste vacatures, je favoriete vacatures opslaan, op de hoogte blijven van relevante vacatures én een gratis assessment ontvangen? Schrijf je dan bij ons in!

Inschrijven