Skip to main content
 • Student trainer geeft les
  werken

  Zo word je trainer na behalen van je hbo-diploma!

  Ben jij iemand die zich graag blijft ontwikkelen? En wil je dit na je hbo of wo-studie blijven doen? Goed nieuws! TC Academy biedt een laagdrempelige trainersopleiding aan om binnen 13 dagen een diploma Professioneel Trainer te halen. Een perfecte manier om je carrière te starten!

 • Studenten in een traineeship doen een design sprint
  traineeship, werken, studeren

  Waarom een traineeship een goed idee is

  Er veel net-afgestudeerdendie een traineeship willen gaan volgen bij een bedrijf. En geef ze eens ongelijk, een traineeship heeft vele voordelen. Maar wat zijn deze voordelen nou eigenlijk?
 • Studenten updaten hun LinkedIn profiel op laptop
  solliciteren, CV, werken

  Update jouw LinkedIn profiel!

  Velen kennen het wel, maar maken er geen optimaal gebruik van: LinkedIn. Hét zakelijke platform waar jij jezelf van de beste kant kan laten zien aan misschien wel je toekomstige baas. Lees hier hoe jij jouw profiel kan upgraden!
 • Student maakt CV op macbook
  CV, solliciteren, vrijwilligerswerk

  5 tips om je cv te verbeteren

  Je bent helemaal klaar om op zoek te gaan naar een studiegerelateerde bijbaan, alleen je cv kan wel een boost gebruiken. Maar waar begin je dan? Wij geven je vijf tips om je cv interessanter te maken voor een toekomstige werkgever. Dan kun jij mooi die droom (bij)baan in de wacht slepen!

 • student zoekt bijbaan met cappuccino in de hand
  CV, werken

  Waarom is het handig om een studiegerelateerde bijbaan te hebben?

  Je hebt vast weleens de tip gekregen om te zoeken naar een studiegerelateerde bijbaan. Dit is een bijbaan die inhoudelijk past bij de studie die je volgt. Denk bijvoorbeeld aan het geven van bijles als je een opleiding volgt in de categorie onderwijs...

 • Student zoekt passende bijbaan en plakt plaatjes op de muur
  studeren

  Ambities? Ga voor een passende bijbaan!

  Is het geven van trainingen binnen organisaties onderdeel van jouw studie en zou je dit verder willen ontwikkelen? Als je grote ambities hebt, is het misschien een idee om een extra hbo diploma te behalen? Ligt jouw hart bij het geven van trainingen? Grote kans dat je dan in de wieg bent gelegd voor een training opleiding.
 • Student zoekt bijbaan in Limburg op laptop
  werken

  Een toffe bijbaan scoren in Limburg doe je zo!

  Het is anno 2020 niet heel gemakkelijk meer om student te zijn. Elke euro die je ontvangt van Ome Duo moet je weer terugbetalen, de huurprijzen stijgen tot belachelijke hoogtes en daarbij moet je eigenlijk ook nog werken want anders kom je niet rond. Op zoek dus naar een toffe bijbaan, maar waar je die tegenwoordig vindt?! Heb je al eens nagedacht over een studiegerelateerde bijbaan?

 • Student vindt studiegerelateerde bijbaan op laptop
  solliciteren, CV

  Zo schrijf je de sollicitatiebrief voor een studiegerelateerde bijbaan

  Het hebben van een studiegerelateerde bijbaan heeft eigenlijk alleen maar voordelen. Zo doe je relevante werkervaring op, is er vaak een mogelijkheid voor een (afstudeer)stage en het betaald ook nog eens beter.

 • Sollicitatie gesprek op kantoor
  CV, solliciteren

  Zo bereid je je voor op een sollicitatie

  Gebeld worden met het nieuws dat je op sollicitatiegesprek mag komen is fantastisch, maar ook spannend. Hoe beter je voorbereid bent, hoe minder nerveus je hoeft te zijn.

 • Macbook op roze tapijt bijbaan zoeken
  studeren, werken

  Dit is waarom je een studiegerelateerde bijbaan wilt!

  Als je toe bent aan een nieuwe baan en geen zin hebt in werken in de horeca of een supermarkt, is het kiezen voor een studiegerelateerde bijbaan ontzettend handig!