Skip to main content

Blogs

Een overzicht van alle blogs over studiegerelateerde bijbanen, startersfuncties, vrijwilligerswerk, CV building, sollicitatietips en meer.

 • Student doet assessment om inzicht te krijgen in soft skills

  Dit is waarom soft skills belangrijk zijn

  bijbaan, CV, studeren

  Iedereen lijkt erg bezig te zijn met diploma’s, certificaten en vrijwilligerswerk op het cv. Terwijl je soft skills tegenwoordig net zo belangrijk of misschien wel belangrijker zijn! Maar wat zijn softskills eigenlijk?

 • zorg bijbaan

  De perfecte bijbaan als je een studie op het gebied van zorg volgt!

  bijbaan

  Ben jij nou één van die vele studenten die een studie volgt in de richting van zorg zoals verpleegkunde, geneeskunde of psychologie? Dan kan je vast wel een bijbaan gebruiken waar je goed verdient, ervaring in de zorg opdoet én waar je een goed gevoel aan overhoudt!

 • combineren werken en studeren

  Zoek de ideale bijbaan voor naast je studie

  werken

  Het studentenleven is super leuk en leerzaam, maar er hangt helaas ook een flink prijskaartje aan. Om alles wat je graag doet te kunnen financieren is het fijn een bijbaan naast je studie te hebben.

 • studeren in buitenland

  Voorbereiden op een stage of studie in het buitenland

  studeren

  Het is super leerzaam, staat erg goed op je CV en bovenal ontzettend leuk: een stage of periode studeren in het buitenland. Tegenwoordig, afgezien van de huidige situatie waar we in verkeren, is het erg populair om als student een periode in het buitenland te studeren of een stage in het buitenland te vervullen.

 • cursussen om je cv te verbeteren

  Cursussen die bijdragen aan het verbeteren van jouw CV

  CV, solliciteren

  Als student komt een waardevol CV goed van pas. Zowel tijdens je studie om een studie gerelateerde bijbaan te bemachtigen als na je studie wanneer je de arbeidsmarkt betreedt. Er zijn allerlei verschillende zaken die jouw CV krachtig maken. Je opleiding, bijbanen, vrijwilligerswerk en verschillende nevenactiviteiten bijvoorbeeld. Daarnaast staan cursussen erg goed op je CV. Door het afronden van een cursus verdiep jij je extra in een bepaald onderwerp en laat je zien dat je hierin gespecialiseerd bent. Wat voor cursussen goed op je CV staan en hoe je deze op je CV vermeld, lees je in deze blog.

 • strand Nederland

  3x dit kun je doen deze zomer!

  bijbaan, werken

  Deze vakantie ziet er bij velen wat anders uit dan in andere jaren. Gelukkig kan je in Nederland ook een heleboel leuke dingen doen deze zomer!

 • studenten vacatures

  Vacatures voor studenten

  bijbaan

  Voor menig student is een bijbaan een must om het dagelijks leven te bekostigen. Daarnaast is het hebben van een bijbaan ook erg leuk en nuttig. Je leert andere mensen kennen, je bouwt aan je netwerk en je doet ervaring op.

 • bijbaan

  Leuke vakantiebaantjes in de zomer

  bijbaan
  De zomer staat voor de deur, yes! Een periode zonder studie en dus met lekker veel vrije tijd. Een ideaal moment om als student wat te werken en geld te sparen.
 • bijbaan zoeken

  Sollicitatietips: zo kom jij aan een bijbaan

  CV, solliciteren

  Op zoek naar een nieuwe bijbaan? We zetten wat sollicitatietips voor je op een rijtje om gegarandeerd aan een bijbaantje te komen!

 • telefoon zakelijk

  Een zakelijke telefoon voor je onderneming: hoe werkt dit belastingtechnisch?

  bijbaan

  Bij het gebruik van een zakelijke telefoon zijn fiscaal gezien twee aspecten te onderscheiden. Hoe dit belastingtechnisch allemaal in elkaar zit? Je leest het hieronder!