Studiegerelateerde bijbanen, stages en meer

Op zoek naar een studiegerelateerde (bij)baan, stage of startersfunctie? Bekijk de vacatures en reageer om direct in contact te komen met de aanbieder.

Vacature toevoegen

Op zoek naar studenten voor uw vacature? Plaats uw vacature dan snel en gemakkelijk op Studiegerelateerdebijbaan.nl en kom in contact met studenten! Vacature aanmelden

Vacature overzicht

Eindhoven
18 Mar 2019

SCROLL DOWN FOR ENGLISH

Ter versterking van ons team zoeken wij een enthousiaste BEZORGERS (E-BIKE en SCOOTER) voor Taco Mundo Eindhoven.

Zutphen
05 Mar 2019

Wij geloven in de kracht van alle mensen. Iedereen voelt zich wel eens kwetsbaar en kan ondersteuning gebruiken. Ons ideaal is dat alle inwoners zich van betekenis, krachtig en veilig voelen.

Sta jij altijd klaar voor anderen? Dan is dit jouw bijbaan! Als Klantenservice Medewerker bij Sint Maartenskliniek help je patiënten met het beantwoorden van hun vragen en het inplannen of verzetten van afspraken.

Sta je stevig in je schoenen en wil je het verschil kunnen maken voor de klant? Dan is deze bijbaan jou op het lijf geschreven! Ga direct aan de slag in Eindhoven en zet de topwerkgever OneMed op jouw cv!

In het bruisende Amsterdam-Noord bouwen wij op een te gekke werkplek tussen de palmen aan Zoofy, de site waar mensen eenvoudig en snel een vakman boeken. Een beetje als Uber maar dan voor loodgieters, elektriciens en klusjesmannen.

Amsterdam
28 Jan 2019

Ben jij op zoek naar een flexibele studentenbijbaan bij een jong, maar hard groeiend bedrijf? Dan hebben wij wat moois voor je! 

Amsterdam
13 Jan 2019

Wij zoeken versterking op zaterdag! Kom jij in Amsterdam studeren en wil je in de weekenden en flexibel doordeweeks wat bij verdienen? Kom dan bij ons werken!

Amsterdam
02 Jan 2019

Ben je een echte puzzelaar, ben je nauwkeurig en beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden? Vind je het leuk om met verschillende doelgroepen te communiceren, kom dan bij ons werken.

Zoek jij een leuke marketing / communicatie stage bij een jong snel groeiend bedrijf in het centrum van Den Haag?

Zoek jij een leuke marketing / communicatie stage bij een jong en snel groeiend bedrijf in het centrum van Den Haag?

Pages