Studiegerelateerde bijbanen, stages en meer

Tricht, Utrecht
19 Mar 2018

Greefa is producent van sorteermachines, voor groente en fruit, die volautomatisch sorteren op o.a. de externe kwaliteit.

Utrecht
16 Mar 2018

Vind je het leuk creatief bezig te zijn met verse producten? Als Sandwich Artist kom je in aanraking met verschillende soorten producten en maak je naar de wens van de klant verschillende verse sandwiches en salades klaar.

Utrecht
13 Mar 2018

Ben jij graag onderweg? Zoek jij een leuke bijbaan als chauffeur? Dan kan je via Tempo-Team als chauffeur bij AH online werken en breng jij boodschappen rond!

Breda
06 Mar 2018

Op zoek naar de perfecte bijbaan voor naast je studie? Word chauffeur! Maak kennis met nieuwe mensen, ontdek nieuwe dorpen en steden en studeer in het openbaar vervoer en daarnaast gewoon leuk werk.

En? Ben je uitgeslapen? Dan kan je nu een bed verkopen! Wij zoeken een salesman/vrouw die zijn/haar talenten verder wil optimaliseren voor onze opdrachtgever.

Leiden
13 Feb 2018

Post bezorgen is voor iedereen! Volgens onze postbezorgers hebben zij de ideale bijbaan.

Wil jij bijles geven voor Bijlesnetwerk? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten in de regio Utrecht. Woon je elders? Ook dan is het vaak mogelijk om bij jou in de buurt bijles te geven.

Wil jij bijles geven voor Bijlesnetwerk? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten in de regio Amsterdam. Woon je elders? Ook dan is het vaak mogelijk om bij jou in de buurt bijles te geven.

Wil jij bijles geven voor Bijlesnetwerk? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten in de regio Den Haag. Woon je elders? Ook dan is het vaak mogelijk om bij jou in de buurt bijles te geven.

Voor de regio Amsterdam zoeken we fijne mensen (met of zonder ervaring) die met ons op kleine en grote evenementen willen werken in de bediening of achter de bar.

Pages