OP ZOEK NAAR EEN

STUDIEGERELATEERDE BIJBAAN STAGE BIJBAAN STARTERSFUNCTIE

DAN BEN JE HIER AAN HET JUISTE ADRESVind jij het studentenleven net zo fantastisch als wij dat vinden? Mooi, want misschien zijn we wel op zoek naar jou! Wij zoeken Junior Content Creators die andere studenten willen overtuigen dat jouw studentenstad supertof is! Het enige wat jij hoeft te doen is maandelijks een aantal blogs schrijven waarin je vertelt over jouw verhalen en ervaringen als student in een studentenstad.

Wie zoeken wij?

Weet jij de leukste hotspots te vinden in de stad? En is geen studeerplekje in de stad jou onbekend? Awesome! Jij bent dan waarschijnlijk de aangewezen persoon om via ons platform (aankomende) studenten op de hoogte te houden van alle must see and do’s in jouw studentenstad.

Als Junior Content Creator schrijf je blogs over de nieuwste budget proof restaurants, beste feestjes en nog meer fijne studententips. Je mag deze blogs schrijven vanaf je bank, op vakantie of tijdens je college, al is dat misschien niet het beste idee ;-)!

Wat bieden wij?

  • Je krijgt bij ons een eigen pagina waarop je jezelf kunt voorstellen. Hierop publiceren wij al jouw blogs, zodat je deze pagina ook als persoonlijk portfolio kunt gebruiken.
  • Je kunt elke maand zelf indelen wanneer en vanuit waar je schrijft..
  • We hebben regelmatig toffe samenwerkingen waarover je mag schrijven. Hierdoor kan je bijvoorbeeld gratis (vaak met een +1) naar een festival, een hapje eten bij een nieuw restaurant of naar een escape room!
  • Voor elke geschreven blog krijg je een vaste vergoeding van €10,-. Je schrijft minimaal 2 blogs en maximaal 6 blogs per maand.
  • Je krijgt de vrijheid om te schrijven over wat jij leuk vindt
  • Je krijgt de mogelijkheid om je schrijfstijl te verbeteren en schrijfmeters te maken.
  • We brengen je in contact met ons gezellige team van bloggers uit verschillende steden.

We need you!

Heb jij interesse om Junior Content Creator te worden op ons platform? Mail dan naar rebecca@studentenmarketing.nl en dan vertel ik je alle ins-en-outs!Solliciteren op deze vacature