Skip to main content

Assessment

Het perfecte bedrijf of de ideale vacature vinden, kan weleens lastig zijn. Het is niet alleen belangrijk dat je de juiste skills bezit voor de vacature, maar ook of de bedrijfscultuur en het team bij jou past.

Daarom hebben wij een assessment ontwikkeld. In dit assessment stellen wij jou vragen over wat jij leuk vindt om te doen, welke dingen jou interesseren en welke dromen je hebt. Als je zo eerlijk en uitgebreid mogelijk antwoord geeft op deze vragen, kunnen wij jouw soft skills meten. Soft skills zijn karaktereigenschappen waardoor jij goed bent in bepaalde dingen. We vertellen je dus niet dat je bij de bank moet werken. Maar kunnen je wel vertellen dat jij waarde hecht aan samenwerken, werk in precisie uitvoeren of dat jij juist tot je recht komt op een plek waar je veel individueel moet doen. De conclusies die je hieruit kan trekken, zijn onder andere welke soort functies en bedrijven goed bij jou passen.

De resultaten van dit assessment, in combinatie met jouw huidige cv, geven jou genoeg informatie en handvatten om een perfecte match te vinden met een bedrijf. Iets wat heel waardevol is als student!

Wil je het assessment doen? Schrijf je dan in en je ontvangt van ons een link naar het assessment. Succes!

Inschrijven voor assessment

 

Blogs

Lees hier alle blogs over (studiegerelateerde) bijbanen, stages, het maken van een CV, sollicitatietips en meer.